Kvalitet og Miljøpolicy

HyCom AS har som mål å levere utstyr og tjenester som er i samsvar med myndighetenes krav, samt kundens behov, krav og forventninger. HyCom AS har som mål å levere utstyr og tjenester som er ... les videre

Våre mål

HyCom AS har som mål å levere utstyr og tjenester som er i samsvar med myndighetenes krav, samt kundens behov, krav og forventninger.

HyCom AS har som mål å produsere og levere utstyr og tjenester uten å skade personell eller utstyr. HyCom AS har som mål å søke de beste løsninger som tilgodeser miljøhensyn i størst mulig omfang, slik at bedriften ikke unødvendig medvirker til forurensing av miljøet. HyCom AS skal oppfattes som en miljøbevisst bedrift, der de ansatte til enhver tid tar miljøansvar, som videre innebærer at vi viser omtanke for samfunnets sårbarhet gjennom våre valg og våre handlinger.

HyCom AS vil benytte det etablerte Ledelsessystemet som et sentralt styringsverktøy for å nå oppsatte Kvalitets og HMS-mål, og til å sikre økonomisk trygghet og fremtidig kontinuerlig forbedring.

Hydraulikk Competance AS

Håkonshellaveien 201c, 5174 Mathopen
Hordaland, Norway
Org.nr: 992 107 596

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man-Fre: 0700 til 1500
Vi har 24/7 Vaktservice

Vakttelefon

Vi er alltid tilgjengelig på Vakttelefon: 99 52 80 80

Kontakt oss

Tlf: 55 15 08 60
post@hycom.no

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar