Hycom har stand på OTD messen i Stavanger 2019

16-17 oktober er det OTD i Stavanger. Vi tar med oss minitestbenken og gjør oss klar til messe.

OTD er et veletablert sted for leverandører som ønsker å delta i den største norske oljeutstillingen.

I år arrangeres OTD for femte gang i Stavanger og det har vært opptil 600 utstillere og 28000 besøkende siden 2011.

OTD tilbyr mange nettverksaktiviteter som varer over to dager. Operators corner, Contractors market, Organization Park, OTD Students, The PetroLive konferanse, i tillegg til den legendariske oktoberfesten, en tilstelning for kunder og utstillere.

Minitestbenken

- På standen vår er det utstilt en minitestbenk. Denne har vi hatt med oss tre ganger før, og ble tegnet og produsert i 2015 for å kunne vise frem en modell av den opprinnelige testbenken vi har, sier Birthe Østerbø i Hycom.

- De opprinnelige slangetestbenkene våre blir benyttet for trykktesting og flushing av slanger med vann og mineralolje, og disse blir produsert i henhold til ønsker og krav fra våre kunder, sier Birthe.

- Det bør også nevnes at på standen vår kan du få deilige karameller med vår nye logo. All erfaring tilsier at disse kommer til å ryke fort.

Nettverksbygging og sosialt samvær

- Vi i HyCom har deltatt på OTD hvert år siden 2011. Dette er et event som vi virkelig ser frem til hvert år. Vi gleder oss til to dager fullspekket med faglig påfyll og sosialt samvær. Vi setter spesielt stor pris på å ha gode samtaler med leverandører, gamle og nye kunder ansikt til ansikt, sier Birthe.

Vi gleder oss til årets OTD, og ønsker alle hjertelig velkommen til vår stand for å slå av en prat.

Birthe Østerbø fra fjorårets OTD på Sotra Arena.