HyCom deltok på OTD Energy 2022

– Det var kjekt å endelig kunne møte kunder og leverandører igjen, sier Birthe. Hun gir en oppsummering på årets OTD Energy i Sotra Arena.

Film fra HyCom sin messestand på OTD Energy 2022 i Sotra Arena. Se vår utstillingsmodell av HPU.

OTD Energy 2022 gikk av stabelen i Sotra Arena 19-20 oktober i strålende solskinn.
– Vi deltok for første gang i 2011, og siden den gang har vi deltatt på hver eneste messe både i Bergen og Stavanger, sier Birthe.

Dette er den andre OTD Energy messen Hycom stiller på etter pandemien. I etterkant av messen spurte vi Birthe Østerbø hvordan hun opplevde årets messe. Ikke bare faglig, men også den generelle stemningen i bransjen.

– På OTD Energy messen i fjor, og messen som vi var på i år, synes jeg at utstillere og besøkende virker mer bekymringsløs med tanke på tiden med pandemi. Smilet satt løsere nå enn tidligere, sier Birthe.

– HPU modellen vi hadde utstilt på messen var en utstillingsmodell. Den kjører en sylinder inn og ut for å vise virkemåten. Tilsvarende HPU-er produserer vi til våre kunder i henhold til kundekrav, forteller Birthe.

Denne HPU-en er en utstillingsmodell som vises frem på messer.

OTD Energy er viktig for HyCom

– Jeg synes det er viktig at HyCom deltar på OTD Energymessen. Det er viktig for oss å vise at vi er på markedet og at vi er tilgjengelige. Ikke minst synes jeg det er viktig å få muligheten til de gode samtalene med kundene og leverandørene. Hvor vi kan drøfte fremtidsutsikter og ikke minst diskutere eventuelle utfordringer som kan oppstå i forskjellige faser av et arbeid.

Verden er inne i en vanskelig tid med både økte kostnader og utfordringer generelt. Men Hycom er heldige som er i full drift med dyktige fagfolk både onshore og offshore.

– Vi ønsker alltid å forbedre oss, og med gode samtaler med andre utstillere på OTD Energy er det lettere å se nye løsninger rettet både mot en grønnere hverdag, med også mot kvalitet og solide produkter, avslutter Birthe.