Bosch Rexroth - verdensledende innenfor hydraulikk.

Som global partner bidrar Bosch Rexroth til konstruksjonen av maskiner og anlegg verden over med høyteknologiske produkter og enestående bransjekunnskap.


I sommer kunne vi i HyCom endelig signere avtalen som gir oss tittelen som fullverdig Service og Repair partner innen Bosch Rexroth sitt sortiment.

Dette gjør at vi stiller sterkt på reparasjon og overhaling av deres produkter. Vi kan nå tilby en mye bredere grad av salg, service og vedlikehold av Bosch Rexroth hydraulikkprodukter.

Hvem er Bosch Rexroth?

Bosch Rexroth er verdensledende innenfor hydraulikkløsninger. De har hele tiden blikket vendt fremover og gjør alt for at deres kunder skal oppnå økt produktivitet og redusert energiforbruk. Nå lanserer de Connected Hydraulics, Beyond Limits. Bosch Rexroth kombinerer sine hydraulikkprodukter med smart elektronikk og legger dermed til rette for industri 4.0

Bosch Rexroth har den unike muligheten å være både leverandør og bruker av produkter tilpasset industri 4.0. Takket deres erfaring fra ulike pilotprosjekter på 250 av våre egne fabrikker verden over, har vi utviklet produkter som hjelper deg å tilpasse din produksjon til industri 4.0

Begrepet industri 4.0 beskriver den fjerde industrielle revolusjonen, en utvikling der internett smelter sammen med produksjon og produkter.

Bosch Rexroths har et bredt utvalg av hydraulikkpumper. Det omfatter:

  • aksialstempelpumper
  • eksterne tannhjulspumper
  • innvendige tannhjulspumper
  • gerotorpumper
  • vingepumper
  • radial stempelpumper
  • elektrohydrauliske pumper.
Del dette med andre:

Hydraulikk Competance AS

Håkonshellaveien 201c, 5174 Mathopen
Hordaland, Norway
Org.nr: 992 107 596

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man-Fre: 0900 til 1500
Vi har 24/7 Vaktservice

Vakttelefon

Vi er alltid tilgjengelig på Vakttelefon: 99 52 80 80

Kontakt oss

Tlf: 55 15 08 60
post@hycom.no

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Les vår personvernerklæring for mer informasjon.

Jeg godtar