“Great Place to Work” sertifisert

HyCom AS feirer sin "Great Place to Work" sertifisering, en milepæl som reflekterer vårt engasjement for et positivt og inkluderende arbeidsmiljø

Hos HyCom er streben etter bærekraft mer enn bare ord – det er en integrert del av vår bedriftskultur. Med vårt initiativ for å bli “Great Place to Work” sertifisert, viser vi vårt engasjement for både mennesker og miljøet på arbeidsplassen.

I oktober 2023 markerte HyCom AS en betydelig milepæl i sin kontinuerlige forpliktelse til et utmerket arbeidsmiljø ved å oppnå sertifisering som en “Great Place to Work” bedrift.

Sertifiseringmerket Okt 2023 - Okt 2024. "Great Place to Work"

Et løfte om å skape et positivt arbeidsmiljø

I en verden hvor bedrifter måles like mye på sitt samfunnsansvar som på sin økonomiske suksess, tar HyCom ansvar ved å bygge en arbeidsplass som ikke bare fremmer effektivitet og innovasjon, men også velferden til sine ansatte og det omkringliggende miljøet.

Denne sertifiseringen bekrefter vårt engasjement for å skape et positivt arbeidsmiljø hvor hver enkelt ansatt føler seg verdsatt og inspirert.t. Vi i HyCom legger stor vekt på teambygging, profesjonell utvikling og en åpen kommunikasjonskultur.

– Å bli sertifisert hos ‘Great Place to Work’ er en bekreftelse på vår innsats for å skape et bra arbeidsmiljø. Ved å investere i våre ansattes velvære sikrer vi ikke bare deres egen lykke, men også selskapets langsiktige suksess, sier Birthe Østerbø som er KHMS-leder hos HyCom. – Dette er også en viktig del av vårt bærekraftsmål for samfunnsansvar, sier Birthe.

Våre resultater hos "Great Place to Work". Gode tall som vi er veldig stolte av .

Hva betyr en slik sertifisering?

“Great Place to Work” sertifiseringen baserer seg på Trust Model©, utviklet gjennom 30 års forskning og representerer essensen av en god arbeidsplass. Hos HyCom uttrykte hele 82% av medarbeiderne at de betrakter arbeidsplassen som utmerket, noe som ligger godt over den nasjonale tillitsindeksen.

HyCom skiller seg ut i sin behandling av ansatte, med 96% av medarbeiderne som bekrefter at selskapet behandler alle rettferdig uavhengig av seksuell legning, kulturell eller etnisk tilhørighet.

Det er denne kulturen av tillit, inkludering og kontinuerlig forbedring som gjør HyCom til et virkelig “Great Place to Work”.

Veien videre

Mens sertifiseringen er en betydelig prestasjon, ser HyCom dette som starten på en fortsatt reise.

– Å oppnå denne sertifiseringen har vært utrolig givende, ikke bare som en bekreftelse på vårt harde arbeid, men også på et personlig plan. Det å se våre ansatte blomstre og føle seg verdsatt er det som virkelig driver meg i mitt arbeid. Hos HyCom er vi mer enn bare kolleger; vi er en liten familie som sammen bygger en felles fremtid, både for oss selv og for selskapet, avslutter Birthe.