Det blir dessverre ingen "Åpen Dag" i 2020

I år skulle vi arrangert "Åpen Dag" på Håkonshella for 10. gang, men koronasituasjonen gjør at vi dessverre må avlyse. Men hva er egentlig Åpen Dag og hvordan startet dette?

Litt historikk om “Åpen Dag”

HyCom startet opp i et lite naust ved sjøkanten, med kun 4 ansatte. Etter hvert som bedriften tok seg opp, ble naustet alt for lite, og vi måtte få større lokaler. Vi flyttet deretter inn i større lokaler, og mente at dette måtte feires.

Vi var stolte over fremgangen vi hadde hatt i bedriften vår, og ville vise frem våre fasiliteter til kunder og samarbeidapartenere. Slik ble arrangementet “Åpen Dag” født.

Første gang “Åpen Dag” ble arrangert var 11 juni 2010. Det var om lag 20-25 besøkende denne dagen, arrangementet ble en suksess, så vi ville gjøre det samme igjen året etter.

Vårt første “Åpen Dag” arrangement ble gjennomført i betydelig mindre skala enn i dag

Sosialt samvær og faglig påfyll

Vi inviterer andre bedrifter og samarbeidspartnere som stiller ut stand denne dagen, hvor de sprer informasjon om sine produkter og tjenester. Denne dagen er en gylden mulighet til å ta vare på gammelt bekjentskap, ikke minst knytte nye bekjentskaper.

I årenes løp har flere bedrifter stilt ut stand hos oss:

  • KCL – Kolberg Caspary Lautom
  • Bekken og Strøm
  • Hydac
  • Hydroscan
  • ParTech
  • GS Hydro
  • Otto Olsen
  • NWP- Norwegian Weather Protection

God mat er et must, deilig grillmat med godt tilbehør til alle og enhver. Det skal heller ikke stå på bakst, hjemmelagde kaker på rekke og rad, som forsvinner fort.
Det er heller ingen ordentlig Åpen Dag uten konkurranser med flotte premier: Lykkehjul, tippe vekten på fenalår, treffe blink med erteposer, dette får frem konkurranseinstinktet hos hvem som helst.

Selv om arrangementet består av sosialt samvær og god mat, så går bedriften sin gang, verkstedet er selvsagt åpen. Skulle våre tjenester være sårt trengt, er våre ansatte klar til å ta i mot våre kunder på verkstedet.

Takket være innsatsen til alle involverte, er Åpen Dag arrangementet et av årets høydepunkt. Vi satser på å komme sterkere tilbake neste år.