Flotte mennesker og kanon vær på Åpen Dag 2023.

Etter pandemi og et år med hektisk arbeidshverdag var det tid for å gjenoppta Åpen Dag. Og været var absolutt på vår side.

Åpen Dag er et sosialt arrangement som ble startet opp i 2010. Første gangen ble det rigget til med et telt og matservering, og hadde om lag 20-25 besøkende. Siden den gang har arrangementet blitt større, med flere besøkende.

– Vi har ikke arrangert Åpen Dag siden 2018, så vi var veldig spent på hvordan det ville bli denne gangen, forteller Birthe Østerbø. Arrangementet levde opp til forventningene, med strålende vær og mange besøkende.

Se film og bilder fra Åpen Dag i 2018

Åpen Dag for 10. gang 👏

Alle de ansatte i Hycom var samlet, og i år hadde alle tatt seg en velfortjent pause fra arbeidet for å bidra til arrangementet. Bord og stoler var satt frem, deilig grillmat ble tilberedt, og det ble arrangert konkurranser.

– Det er veldig gledelig å kunne ta en liten pause fra arbeidet, og bruke tid på å være sosiale med kollegene, forteller Birthe.

Kunder, leverandører og samarbeidspartnere var også til stede

– Vi inviterer også kunder, leverandører og samarbeidspartnere, og vi setter veldig pris på at de tar seg tid til å delta på dette arrangementet. Bosch Rexroth og Otto Olsen hadde egne stands hvor de viste frem sine produkter og tjenester.

Andre samarbeidspartnere som kom innom på Åpen Dag, blant annet.

Bosch Rexroth

En global leverandør som tilbyr produkter som monteringsteknologi, elektriske motorer, girteknologi og industrihydraulikk. De leverer også tjenester som reparasjoner, feltservice og modernisering, og tilbyr digitale løsninger. Deres mål er å gi kundene et konkurransefortrinn gjennom effektive og innovative løsninger

Otto Olsen

Markedsledende, norskeid handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter og sammensatte løsninger til industri og handel. Med Norges største utvalg av tetninger og teknisk gummi, tilbyr de også en rekke andre tekniske industriprodukter, og de har kapasitet til å produsere skreddersydde løsninger internt.

– Åpen Dag 2023 ble en suksess, og de fleste av kundene har vært med oss i flere år. Det er alltid hyggelig å kunne snakke sammen ansikt til ansikt over en kopp kaffe, avslutter Birthe.